vineri, 11 noiembrie 2011

Reduceri LaptopZone.ro

De ceva timp imi incoltise ideea de a-mi cumpara un laptop cu care sa pot face cam orice, stiti voi, internet, jocuri, filme, muzica etc. si pe principiul vazut, placut, cumparat, iata-ma fericitul posesor al unui laptop cu pretentii de "bestie". Zic eu "bestie" pentru ca acesta poseda un procesor Intel Core i7-2670QM, 8GB DDR3 memorie, hard de 750GB si placa video nVidia GT540-M cu 2GB memorie dedicata.Si daca tot am laptop am incercat sa-l utilizez in orice locatie din casa care initial pareau mai comode decat clasicul birou. Surpriza! Dupa scurt timp petrecut in pat, fotoliu, pe jos am constatat ca nici eu dar nici "scula" nu eram foarte multumiti de confort. Si astfel am ajuns sa caut diverse
accesorii laptop de genul: masuta laptop sau un suport laptop care sa-mi faca sederea mai confortabila in mijlocul patului atunci cand prestez la taste si totodata sa faciliteze fluxul de aer al sistemului de racire al laptopului. Astfel am dat peste site-ul LaptopZone.ro unde am gasit un suport care-mi satisface toate cerintele. De mentionat ca toti cititorii acestui articol beneficiaza de o reducere de 15% la prima comanda pe care o fac pe LaptopZone.ro. Codul este blogatu si se introduce in campul "cod reducere". 
Spor la tastat si, de ce nu, la cumparaturi!

2 comentarii:

  1. Zi-mi 3 lucruri care iti plac la masuta ta de laptop si 3 lucruri care nu iti plac.

    RăspundețiȘtergere
  2. Deocamdata nu am nici o obiectie cu privire la masuta. Cat despre plusuri ce sa mai zic... In primul rand asezi laptopul in pozitia care-ti convine cel mai mult, apoi racirea atat de necesara in timpul jocurilor este facilitata de cele 2 coolere de pe masuta plus hub-ul USB care suplimenteaza porturile laptopului.

    RăspundețiȘtergere