duminică, 20 decembrie 2009

Voteaza si tu proiectul Valea Fagilor TULCEA

Valea Fagilor este o rezervatie protejata aflata in teritoriul administrativ al Comunei Luncavita, judetul Tulcea. Multi vizitatori isi petrec aici timpul liber. In urma lor raman tone de deseuri. Prin acest proiect se finanteaza achizitia si amplasarea unor europubele si containere pentru colectarea selectiva a deseurilor si ecologizarea zonei. Prin parteneriatul cu Comuna Luncavita, deseurile vor fi transportate la rampele ecologice.
Asociația ”Natura Zâmbește”, în parteneriat cu Comuna Luncavița, a înscris în
Programul de Responsabilizare Socială, inițiat de Petrom SA, proiectul ”Sistem de salubrizare si gestionare a deseurilor”.
Proiectul se va materializa prin următoarele acțiuni:
  1. Achizitia europubelelor si a containelor pentru selectarea deseurilor
  2. Montarea acestora in locurile de campare special amenajate pentru turisti
  3. Realizarea de pliante si banere pentru mediatizarea proiectului in zona.
  4. Publicarea in presa, precum si pe paginile de internet ale institutiilor partenere, a informatiilor despre desfasurarea proiectului (www.comunaluncavita.ro, www.naturazambeste.info)
  5. Includerea actiunii permanente de salubrizare a Vaii Fagilor in cadrul Serviciului Public de Salubrizare si Gestionare Selectiva a Deseurilor al Comunei Luncavita.
La finalul programului inițiat de Petrom, proiectul care a adunat cele mai multe voturi (detalii mai jos) va primi o finanțare în quantum de 5000 de euro din partea organizatorului.
Cum spuneam, este vorba despre o competiție în care sunt înscrise mai multe proiecte și din care, în fiecare lună, va ieși un singur câștigător. Ca atare, proiectul aproape de noi trebuie să adune un număr cât mai mare de voturi. Sistemul de votare este un pic mai complex decât cele cu care ești familiarizat deja pentru că trebuiesc urmați o serie de pași pentru a valida votul:
  1. Intrati pe site-ul http://www.taraluiandrei.ro/ModCity/VoteProject.aspx ;
  2. In tabelul cu “Proiectul lunii Decembrie” selectati “Sistem de salubrizare si gestionare a deseurilor” care este in a 2-a parte a tabelului;
  3. Completati mai jos datele voastre;
  4. Veti primi un e-mail, pe care trebuie sa-l confirmati. Altfel votul nu este valabil.
Poți contacta organizatorii la următoarele coordonate:
  • Persoană de contact: Marian Ilie
  • Email: naturazambeste@comunaluncavita.ro
  • Adresă poștală: strada Valea Fagilor nr. 1, localitatea Luncavița, comuna Luncavița, județul Tulcea, cod poștal 827120
Votul meu s-a dus deja acolo (proiectul era pe locul unu când am votat). Al tău nu ?

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu