luni, 23 noiembrie 2009

StatusPimp. Get your bling-bling on!

Vrei sa faci ceva banuti cu mess-ul? Nimic mai simplu! Daca deja esti utilizator de Yahoo! Messenger, Google Talk, Skype, iti faci un cont pe StatusPimp, descarci aplicatia pe care o instalezi si dai viata statusului tau. Pe langa statusurile text, stiri sau blogurile pe care le urmaresti si le poti afisa, poti participa si la campanii unde pentru un click poti primi pana la 7 eurocenti. De asemenea, daca esti advertiser intra si promoveaza-te pe prima şi singura reţea de publicitate prin statusuri de IM din lume!

Un comentariu:

  1. Salut www.SpuneNuDrogurilor.com este o echipa recent formata, nonprofit, care si-a propus sa lupte pentru constientizarea opiniei publice, a tinerilor debusolati de societatea în care traim despre tot ceea ce înseamna consum de droguri într-un fel sau altul.
    Daca prin actiunea ta, salvezi o singura viata de la decadere, considera ca ti-ai atins scopul, alaturi de noi toti ceilalti.

    Daca doresti sa sustii aceasta campanie, afisaza pe blogul tau un banner, codul se preia de la: www.spunenudrogurilor.com vei fi sustinut si tu de aceasta campanie lasa un comentariu daca ne sustii sa te sustinem si noi Scuze de deranj

    RăspundețiȘtergere