marți, 12 iunie 2012

CashCow.ro - Cumparaturi cu banii inapoi

De curand am primit o invitatie din partea lui Blogatu sa particip la o campanie de prezentare a unui nou serviciu aparut in online-ul autohton. Este vorba de site-ul de cashbach, CashCow.ro. Ce face acest site? Pai iti da cash-ul inapoi daca faci cumparaturi online de pe site-urile partenere CashCow.ro. Bine, acum sa nu sariti in sus crezand ca veti primi inapoi toti banutii pe care-i cheltuiti. Este vorba de un procent, care in ofertele actuale este cuprins intre 1.4% si 15%. Primesti banii inapoi, in numerar nu in vouchere sau mai stiu
eu ce alte puncte, dupa ce aduni minim 50 lei. Pe langa cashback, site-ul CashCow.ro prezinta si reduceri la unele produse si servicii ale magazinelor partenere care, fie vorba intre noi, sunt suficient de multe incat sa acopere cam toate cerintele. Mai exact sunt 309 magazine atat din Romania cat si din tari precum Marea Britanie, USA, Italia, Spania, Turcia etc. 
Ce trebuie sa faci pentru a beneficia de serviciile CashCow.ro? E simplu. In primul rand trebuie sa te inregistrezi iar daca esti utilizator de Facebook dai doar un click si deja esti la piata. Selectezi magazinul preferat, cumperi si astepti sa primesti confirmarea ca ai primit banii inapoi, lucru evidentiat in rubrica "Totalul si istoria tranzactiilor". De mentionat ca returnarea banilor poate dura pana cand plata efectuata de tine intra in contul comerciantului.
Sper ca v-am convins sa intrati si sa faceti cumparaturi cu banii inapoi asa ca, sa aveti spor.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu